Bugun...



Boğa Koşusu’nda binlerce kişi yarıştı

Boğa Koşusu’nda profesyoneller ve halk İstanbul Üsküdar sahilinde 21 kilometrelik yarı maraton, 10 kilometrelik halk koşusu ve renkli görüntülere sahne olan 100 metrelik Boğa Kostümlü Özel Koşu’ya katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 26-04-2024 17:06

Boğa Koşusu’nda  binlerce kişi yarıştı

İSTANBUL-  Üsküdar sahilinde 2,1 Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu yarı maratonu düzenledi. Bitcoin’de ödül yarılanması (halving) dönemine atıfta bulunularak gerçekleşen üç farklı kategorideki koşularda binlerce kişi yarışırken, 2,1 Bitcoin değerinde 238 ödül dağıtıldı. BtcTurk Boğa Koşusu, Bitcoin ödül yarılanması dönemlerine eşlik edecek şekilde 4 yılda bir kez düzenlenecek.

 

Türkiye’nin ilk, dünyanın 4’üncü Bitcoin alım satım platformu olarak kurulan, yaptığı yatırımlarla self servis finansal teknoloji şirketine dönüşen BtcTurk, Bitcoin ödül yarılanması (halving) döneminde Bitcoin’in 21 milyonluk arzına atıfta bulunarak İstanbul’da uluslararası bir etkinlik düzenledi. Üsküdar sahilindeki organizasyona İstanbul Valisi Davut Gül, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Baykara, BtcTurk Kurucusu Kerem Tibuk, BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ile şirketin yönetim kurulunun yanı sıra üst düzey yöneticiler de katıldı.

 

İlk kez düzenlenen BtcTurk Boğa Koşusu’nda profesyoneller ve halk İstanbul Üsküdar sahilinde 21 kilometrelik yarı maraton, 10 kilometrelik halk koşusu ve renkli görüntülere sahne olan 100 metrelik Boğa Kostümlü Özel Koşu’ya katıldı. 21 kilometrelik yarı maraton koşusuna ise dünya genelinden rekortmen profesyonel koşucular da yer aldı. Yarışın startını İstanbul Valisi Davut Gül, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı ve BtcTurk CEO’su Özgür Güneri yaptı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Linkedin RSS
YAZARLAR
GAZETEMİZ

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI