Bugun...



Akademisyenler BILSEM öğrencileri ile buluşuyor

Prf. Dr. Fahri Yiğit “Küçük yaşlarda vizyonlarının genişlemesi ve paylaştığımız bilgilerin geleceğimiz olan çocuklarımıza ufuk açmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2024 22:01

Akademisyenler BILSEM  öğrencileri ile buluşuyor

MUĞLA- Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi’nin Üniversite ile İşbirliği final programı ile sona erdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi / Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğünün sınıf öğretmeni Üzeyir ÇETİN rehberliğinde destek grubu öğrencileri ile başlatmış olduğu “Akademisyenler bilsem öğrencileri ile buluşuyor“ projemizin final programı Fethiye Samsun Pidecisinde yapılan akşam yemeği ile sonlandırıldı.

Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hasibe Polat DAYIOĞLU ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi / Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zeynep R. ARDAHANLIOĞLU ‘nun açılış konuşmalarından sonra projede görev alan akademisyenler proje hakkında görüşlerini ifade ettiler.

Prf. Dr. Fahri Yiğit “Küçük yaşlarda vizyonlarının genişlemesi ve paylaştığımız bilgilerin geleceğimiz olan çocuklarımıza ufuk açmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Öğr. Gör. Tahir Eren Babür “Bilsem öğrencilerimizle cok verimli zaman geçirdik. Diliyorumki Mustafa Kemal Atatürk'ün ilim ve irfan yolunda ilerleyip, hakikati aramaktan vazgeçmezler, bilim yolunda inşallah çok güzel yerlere gelecekler” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Öğr. Gör. Kemal Yazar ise bilsem öğrencileri ile yaşadığı bir anektodu paylaştı. Yazar, “Bilsemin küçük ama Bilim adına büyük öğrencilerimiz için heyecanla bir sunum hazırladım. İlk ders ilk sunum küçüklerimize, Sunumda bir yerde bir kelime gözümden kaçmış ve eksik kalmış. Hemen fark ettiler öğretmenim burada bir kelime eksik kalmış dediler. Müthiş bir potansiyele sahipler gercekten .Onlarda bu proje sürecinde bizlere katkılarda bulundular. Çok keyif aldığımız bir proje oldu . Önümüzdeki Öğretim yılında büyük bir keyifle kendileriyle aynı projede birlikte olacağız” dedi.

Akademisyenler ve öğrencilere hediyelerin takdim edilmesinden sonra önümüzdeki yıl yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Veliler yaptığı çalışmalarından dolayı sınıf öğretmeni sayın Üzeyir ÇETİN'e teşekkür ederek çiçek taktim ettiler .

Final programına Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi / Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Hilal GÜL , Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fahri YİĞİT , Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım Programı Öğretim Üyesi Doç Dr. Yeşim TOĞAY , Otel Lokanta ve ikram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi Dr. Tarih Eren BABÜR , Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü ,Seracılık Programı Öğretim Görevlisi Kerziban ÇOBAN , Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü , Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı Öğretim Görevlisi Kemal YAZAR , Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı Hüseyin Avni DAYIOĞLU , Karaçulha Anaokulu okulöncesi Öğretmeni Fatma Betül ÇETİN , veliler ve öğrenciler katıldı. Velilerin Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hasibe Polat DAYIOĞLU ve sınıf öğretmeni Üzeyir ÇETİN ‘e , Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi / Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zeynep R. ARDAHANLIOĞLU ve akademisyenlere teşekkürlerini ilettiler







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Linkedin RSS
YAZARLAR
GAZETEMİZ

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI