Bugun...


Neval KÜTÜK

facebook-paylas
SÖNMEYEN IŞIK… 22,05,2018
Tarih: 25-06-2018 11:18:00 Güncelleme: 25-06-2018 11:18:00


İçinizde ebedi özde hiç sönmeyen bir ışık vardır. Gelecek umutsuzdur demek, aslında karanlığı seçmektir. Karanlığı seçerseniz olayların negatif yönünü görürsünüz, negatife odaklanırsanız pozitifi göremezsiniz. Gece varsa gündüz de vardır, her geceden sonra yeni bir gün doğar.
Her sabah kalktığınızda yeni gözlerle hayata merhaba deyin çünkü her gece ölüyor ve her sabah yeniden doğuyorsunuz. Varoluş bir kutlamadır, bu kutlamaya katılın ve her anınızı kutlama içinde geçirin. Dünya Değişim Akademisi'nde uyguladığımız ve içsel simya dediğimiz değişim programları zekanızı uyandıracak ve yaşamla ilgili farkındalığınızın artmasına neden olacak. Gün içinde tepkilerinizde ve eylemlerinizde ne kadar mekanik şekilde hareket ettiğinizi fark edebilirsiniz.
Gerçek değişim cesaret ister ve gerçekten değişmek için kalbinizi değişime açmalısınız. Asıl gerçek insanın özvarlığıdır. Özünüze, iç dünyanıza ulaştığınızda içinizdeki umut ışığını göreceksiniz. Siz, gerçekten kim olduğunuzu bulduğunuzda değişecek, dans edecek ve şarkı söyleyeceksiniz.
Sevgi, değişim için en etkili güçtür. Değişim için tüm geçmişi geride bırakmalı ve yeniye kucak açmalısınız. Eski kalıplar ve inançlar sizi geçmişte tutar. Her şey önce zihinde başlar, o yüzden zihindeki negatif düşünceleri bırakın, düşünce yapınızı değiştirin. Değişime direnmeyin, kabul edin. Mutlak kabulleniş, gerçek değişimi başlatır.
Değişime uyum sağlamak sorunların giderilmesine neden olur, zihnin içeriği değişir ve kişilik bile değişir. Tüm sorunların çözümü zihnin olumlu olarak değişmesi ile ilgilidir. Gerçekçi olmayan inançlar ve kalıplar zihni zehirler, bu zehiri ortadan kaldırmak için içsel simya sanatını devreye almak gerekir. Dünya Değişim Akademisi'nde uygulanan değişim programları bilimse yöntemlerle değişim yolunu açar.
Uygulanan teorik ve pratik çalışmalarla yenilenecek ve yeni bir insan olacaksınız. Nefes, enerji, vücut çalışmaları, konsantrasyon ve gevşeme çalışmaları fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal yönlerde değişim sağlar. 
Her yeni gün yeni bir umuttur, her günün ve her anın değerini bilin. Zamanınızı boşa harcamayın, geçmişin tozlu düşüncelerini bırakın.

Geleceği hayal etmeyin, sadece An' da kalın....
Mutluluk , saadet, coşku ve haz dolu anlara...



Bu yazı 1925 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Linkedin RSS
YAZARLAR
GAZETEMİZ

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR