Bugun...


Neval KÜTÜK

facebook-paylas
SEVGİNİN GÜCÜ… 6-2-2019
Tarih: 06-02-2019 09:53:00 Güncelleme: 06-02-2019 09:53:00


Ego, öyle bir ince enerjisel katmandır ki, hiç bir şekilde kontrol altına alınamaz. Ego, yalnızca sevginin gücü ile denetim altına alınabilir.
“ Ben kimim? Ben neyim? “ diye düşündüğünüzde genelde aynaya bakıp, “ ben buyum" diyebilirsiniz. Oysa insan kendi gerçek yüzünü görmez, aynadaki yansıma egodur yani gerçek değil yapay benliğidir. Benlik denilen egonun Sanskritçe anlamı “ Ahamkara" dır. Aynadaki yansımanız gerçek siz değilsiniz. Size çok benziyor, siz gibi duruyor değil mi ?
Ama siz o değilsiniz. Ebedi, ölümsüz ruhi varlık olarak siz, bu maddi evrene oyun için geldiniz ve çeşitli roller oynuyorsunuz. Böylece oyun devam etmesi için egoyu kullanmak durumundasınız ama önemli olan oyunu kuralına göre oynamaktır.
Bu oyun alanında siz kendinizi ifade edebilesiniz diye, özden yayılan bilinç maddi enerji ile temasa geçiyor. Bu temas sonucu da ilk örtü oluşuyor. Bunun ismi Ahamkara yani benliktir.
Spritüel düzeyde teklik, bu düzeyde de ikilik vardır. Bu düzeyde bölünmeler vardır. Siz bu evrene giriyorsunuz ve burada hareket etmek için de ikinci kişilik oluşuyor. Temel bölünme buradan başlıyor. Kendinizi bu beden olarak gördüğünüzde temel yanılgı başlıyor.
Dünya Değişim Akademisinde uygulan Değişim Programları sizi gerçek özünüze döndürür. Kendinizle buluşmanızı ve doğal davranmanızı sağlar.
Sahte ile gerçeği ayırt ettikçe gerçeğe biraz daha yaklaşacak ve egoyu sevgi gücüyle aşacaksınız...

Evrenin ötesine yolculuk başlayacak



Bu yazı 3722 defa okunmuştur.

caglayan aysel / 07-02-2019 13:56

Teşekkürler yaratığınız farkındalık için..



FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Linkedin RSS
YAZARLAR
GAZETEMİZ

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI